Burde-burde

Det regner  vannrett og blåser smådjevler. Det er vel høsten som har kommet, tenker jeg. Så jeg har brukt dagen min på noen sjåføroppgaver, litt handling og ellers med den nye boka mi under pleddet på sofaen. Fikk ny bok av min kjære før han dro på jakt. (FRYKTELIG oppskrytt å dra helt til Nord-Sverige for å skyte fugl, spør du meg..Hvis du spør Anja, er det burugler han jakter – på Samvirkelaget i Dorotea.. Så ikke spør henne, er du snill!)

Ellers er det jo nesten som vanlig en burde-burde-dag dette også. Jeg burde vært på loftet og gravd fram noen skolesaker. Jeg burde sikkert vasket flere klær og malt ferdig de 2 kvm som står igjen på veggen her. Jeg burde vært på trening. Jeg MÅ legge bokbind på bøkene til tvillingene! BAH! Like pyton hvert eneste år – jeg KAN ikke legge bokbind på bøker!! Blir svett bare ved tanken..

Derfor vil jeg heller tenke på gårsdagen! Så utrolig morsomt! Og spennende! Og litt skummelt.. Særlig når jeg tenker på at all moroa faktisk innebærer at man bretter seg ut offentlig etter hvert. Ja – ikke MEG sånn reint personlig da. Men alt, liksom. Det var fort gjort å glemme der og da, for å si det sånn! Tror jeg skal holde meg unna enkelte medier fram til en god stund etter jul. Det bør dere også!

Vel, jeg skal kanskje ikke klage?? Høyst frivillig var det, og dessuten er vel det å skrive blogg uten innhold rimelig sosialpornografisk det også?? Ohhh…

En av gjestene mine fra i går, er i hvert fall å anbefale – om du en dag har en kaffekopp ekstra og behov for litt humor i hverdagen – en skikkelig kjernekar er han! Virkelig nesten som å få en sårt etterlengta bror på besøk! Haha! Jeg ler 🙂

Kom gjerne på besøk igjen!

Reklamer

2 tanker på “Burde-burde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s