NY STAMCAFÉ!

Nydelig vær og påkrevet med en gåtur langs elva. Etter tips via bloggen til Veronica, bestemte vi oss for å besøke Café Grua på Landfalløya – denne perlen av et spise/kaffested som jeg ikke ante at eksisterte, før jeg da altså leste om det hos Veronica.

For et nydelig, lite sted! Rett ved elva. Du kan sitte ute i finværet og nyte synet av båter og elva som glir sakte forbi, eller du kan sitte inne ved koselige bord eller i sofakroken. Kjempehyggelig betjening og hjemmekoselig atmosfære.

Skiltet utenfor reklamerer med ”Byens Beste Pizza”, og vi tenkte: -Javel? Det sier’em alle! Men vet dere hva? Det stemmer!! Helt nydelig var pizzaen – bakt i steinovn inne i lokalet. Mange lekre ferske bakervarer, salater og pai og mye god kaffe.

I tillegg er det et pottemakeri i samme lokaler – AMJ Design. Her kan du kjøpe håndlaget porselen. Mye flott!

Vi har uten tvil fått en ny favorittcafé! Synes det er superdupert at noen etablerer seg litt utenfor sentrum også – ikke bare midt i klynga. Stedet har særpreg og er som sagt veldig hjemmekoselig. Anbefaler ALLE å besøke Café Grua  – så ofte som mulig! Terningkast fra oss:

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s